Snabb leverans / Fri retur

Om oss:

Quicksave AB är den ledande tillverkaren i Sverige av professionell uppblåsbar livräddningsutrustning och allt designas i Sverige.

Var 3dje dag omkommer en person i drunkning i Sverige, i Europa omkommer 63 personer varje dag och i hela världen drunknar 350 000 människor varje år!

2011 startade Åsa Magnusson (utbildad livräddare) Quicksave AB, efter åratal av utvecklingsarbete i samarbete med professionella användare som livräddningssällskap, räddningstjänster och sjöräddare. Läs mer här »

Målet är att rädda så många liv som möjligt i hela världen och underlätta för professionella livräddare i en tung och farlig arbetsmiljö.

Åsa har vunnit flertal priser med sina produkter och blev året 2011 vald till Sveriges Kvinnliga Uppfinnare och vinnare av EU Wiin Award och sitter idag med som styrelsemedlem i Svenska Livräddningssällskapets styrelse, Dalarna samt invald i Issäkerhetsrådet.

Idag är Quicksave's produkter tillgängliga i många länder och används av flertalet professionella användare som räddningstjänster, Kustbevakning, sjöpolis, sjöräddare och livräddare runt om i världen, allt för att göra en tuff och farlig arbetsmiljö lättare. Nu har även Quicksave utvecklat fler produkter för att fler människor ska kunna räddas.

Din bild

Se historien och filmen om Åsa Magnussons story ur Innovationsskolan, Svenska Uppfinnarföreningen: